+36 20 809 5974 bpvideo.b2b@gmail.com 8200 Veszprém Lóczy Lajos utca 36/C

Reklám és videó tartalomgyártás

Ha nem csak egy videót szeretnél, hanem egy történetet elmesélni…

Egy videónak vagy reklámnak nem elég csak trendinek lennie. Legyen élő, lélegző, szóljon valamiről, egy történetet kell elmesélni! Ne váljon hamissá vagy elcsépeltté! Ha van lehetőségem sosem dolgozok egyedül ilyen projekteken, állandó alkotótársammal – Schäffer Móric – egymást segítve, ugyanakkor egymás iránt kíméletlen kritikával is élve tervezünk meg minden részletet!

Mindig személyre szabott ajánlatokat adok reklámokra és videós tartalomgyártásra. Az igények pontos felmérése és a forgatási folyamat tisztázása az egyik legfontosabb állomása annak az útnak, melynek végén mindkét fél elégedett lesz a végeredménnyel.


Nézd meg Schäffer Móric munkáit is:

https://schaffermoric.com/

Hol tudod ezt felhasználni:

  • Marketing és reklám: Reklámvideók készítése a termékek és szolgáltatások promóciójára, online hirdetésekhez, televíziós reklámokhoz, közösségi média kampányokhoz.
  • Tartalommarketing: Videós tartalmak létrehozása a közösségi média platformokon, YouTube-on, blogokon stb. Az értékes és informatív tartalmak vonzzák a célközönséget és növelik az elköteleződést.
  • Oktatás és képzés: Oktató videók készítése online kurzusokhoz, webináriumokhoz, vagy akár a vállalkozás munkatársainak belső képzéséhez.
  • Branding és vállalati kommunikáció: Videók készítése a vállalati értékek, kultúra és üzenetek bemutatására, valamint a vásárlók és partnerek megszólítására.
  • Termékbemutató: Termékek és szolgáltatások bemutatása, demók készítése a vásárlók számára, hogy segítsen azok megértésében és használatuk bemutatásában.
  • Ügyfélszolgálat és támogatás: Videók készítése a termékek és szolgáltatások használati útmutatóinak bemutatásához, ügyfélszolgálati kérdések megválaszolásához.
  • Események dokumentálása: Konferenciák, rendezvények és vállalati események rögzítése, amelyek hozzájárulnak a vállalkozás hitelességéhez.
  • Vlogger és influencer tartalom: Egyének, vloggerek és influencerek használják a videós tartalmakat az online követőikkel való kapcsolattartásra és az érdeklődés felkeltésére.